close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه ی کوکوی بادمجان

درحال بارگذاری ....
به مد روز خوش آمدید.وارد یا عضو شوید کاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید : طرز تهیه ی کوکوی بادمجان

طرز تهیه ی کوکوی بادمجان

تاریخ ارسال پست:
یکشنبه 13 مهر 1393
نویسنده:
alfastar
تعداد بازدید:
159

طرز تهیه ی کوکوی بادمجان

 

مواد لازم : بادمجان     ۲۵۰ گرم
 بیکینگ‌ پودر     ۱/۴ قاشق چایخوری
 شیر     نصف پیمانه
روغن مایع     دو قاشق سوپخوری
 آرد     ۱/۴ پیمانه
تخم‌ مرغ    یک عدد
ریحان خردشده    یک قاشق سوپخوری


طرز تهیه :
 بادمجان‌ها را با پوست خرد کرده، نمک پاشیده تا یک‌ساعت بماند بعد آنها را زیر آب گرفته در دستمال ریخته، فشار داده تا آب اضافه آنها گرفته شود، آن‌گاه در روغن مایع بادمجان‌ها را تفت داده و بگذارید سرد شود. سپس آرد و بیکینگ‌پودر را با بادمجان‌ها مخلوط کرده بعد شیر را کم‌کم اضافه همراه تخم‌مرغ، نمک، فلفل و ریحان خوب مخلوط کرده تا مایه کوکو آماده شود. در تابه‌ای که چرب کرده‌اید به اندازه دو قاشق غذاخوری از مایه ریخته و هر دو روی آن را سرخ کنید.

کلمات کلیدی

آشپزی

آموزش آشپزی

سایت آشپزی

طرز تهیه انواع کوکو

طرز تهیه کوکو بادمجان

طرز درست کردن کوکو بادنجان

نحوه پخت کوکو بادمجان

پخت کوکو بادمجان

مطالب مرتبط
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی