چند میانبر برای آشپز ماهر شدن
شاید برخی از شماها در این فکر هستید که چگونه آشپزی کنید تا افراد خانواده و حتی فامیل هایتان از دستپخت شما تعریف کنند . این یک خیال یا توهم یا کار امکان نا پذیری نیست . با رعایت چند کار میتوانید همه افراد خانواده را به دستپخت خودتان جلب کنید
۱-هنگام استفاده از کاهو در سالاد برای رفع تلخی کاهو حتما ۱۵ دقیقه کاهو را در داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید و سپس در سالاد استفاده کنید
۲-سیب ها را همیشه داخل نایلون در یخچال نگه داری کنید و اگر میوه نا رسیده ای دارید کنار سیب در یخچال قرار دهید
۳-هنگام سرخ کردن موادغذایی، حرارت را از ۱۸۰ درجه سانتی گراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و موادغذایی را سرخ کنید اما بعد از ۸ بار حتما ظرف را بشویید. موادغذایی سرخ شده را در اتمام کار روی حوله کاغذی بگذارید تا روغنشان خوب گرفته شود
۴-هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود
۵-برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا، اجازه دهید ۵ دقیقه در آبجوش قل بزند حتی می توانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آبلیمو قرار دهید