درحال بارگذاری ....
به مد روز خوش آمدید.وارد یا عضو شوید کاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید : چند میانبر برای آشپز ماهر شدن

چند میانبر برای آشپز ماهر شدن

تاریخ ارسال پست:
چهارشنبه 23 مهر 1393
نویسنده:
alfastar
تعداد بازدید:
177

چند میانبر برای آشپز ماهر شدن

 

شاید برخی از شماها در این فکر هستید که چگونه آشپزی کنید تا افراد خانواده و حتی فامیل هایتان از دستپخت شما تعریف کنند . این یک خیال یا توهم یا کار امکان نا پذیری نیست . با رعایت چند کار میتوانید همه افراد خانواده را به دستپخت خودتان جلب کنید
۱-هنگام استفاده از کاهو در سالاد برای رفع تلخی کاهو حتما ۱۵ دقیقه کاهو را در داخل محلول آب سرد و نمک قرار دهید و سپس در سالاد استفاده کنید
۲-سیب ها را همیشه داخل نایلون در یخچال نگه داری کنید و اگر میوه نا رسیده ای دارید کنار سیب در یخچال قرار دهید
۳-هنگام سرخ کردن موادغذایی، حرارت را از ۱۸۰ درجه سانتی گراد بالاتر نبرید. بعد از هر بار سرخ کردن، روغن درون ظرف را خالی و با دستمال آن را پاک کنید و دوباره روغن بریزید و موادغذایی را سرخ کنید اما بعد از ۸ بار حتما ظرف را بشویید. موادغذایی سرخ شده را در اتمام کار روی حوله کاغذی بگذارید تا روغنشان خوب گرفته شود
۴-هنگام پختن حبوبات، داخل قابلمه چند قطره سرکه یا آبلیمو بریزید تا هم ظرف سفید بماند و هم طعم حبوبات بهتر شود
 ۵-برای گرفتن بوی پیاز قبل از خرد کردن آن در غذا، اجازه دهید ۵ دقیقه در آبجوش قل بزند حتی می توانید پیاز را برش بزنید و چند ساعتی در آب، روغن یا آبلیمو قرار دهید

کلمات کلیدی

چند میانبر برای آشپز ماهر شدن

آشپزی

آشپز ماهر شدن

دستپخت

مطالب مرتبط
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی