کیک شکلاتی پرتقالی
مواد لازم جهت تهیه کیک:
شکلات تلخ تکه تکه شده: 60 گرم
پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق چایخوری
آب پرتقال: دو سوم فنجان (60 میلیلیتر)
کره: 90 گرم
شکر: یک فنجان (220 گرم)
تخممرغ: 2 عدد
آرد: دو سوم فنجان (100 گرم)
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
مغز بادام: یک سوم فنجان (40 گرم)
مواد لازم جهت تزئین کیک:
شکر: یک دوم فنجان (80 گرم)
خمیر رنگی از رنگ آبی تشکیل شده باشد: 400 گرم
مربای نارنجی که کمی گرم شده باشد: یک سوم فنجان (110 گرم)
روبان: 2 متر (بسته به مقدار مصرف شما دارد)
طرز تهیه:
1- فر را روی 170 درجه سانتیگراد بگذارید تا کمکم گرم شود. سینی شیرینیپزی که 12 سوراخ استاندارد دارد را بردارید و کف آن را با کاغذ شیرینیپزی بپوشانید، سپس روی و زیر آن را به روغن آغشته کنید.
2- شکلات، پوست پرتقال رنده شده و آب پرتقال را درون تابهای کوچک بریزید و با یک شعله و حرارت کم با یکدیگر ترکیب کنید. تا زمانیکه مواد با یکدیگر ترکیب و غلیظ شوند عمل ترکیب و حرارت دادن را ادامه دهید.
3- در ظرفی کوچک کره، شکر و تخممرغها را قرار دهید با همزن برقی یا دستی تا زمانیکه روشن و رقیق شوند عمل هم زدن را دامه دهید.
4- پودر کاکائو و آرد را درون ظرفی بریزید و مغز بادام و مخلوط به دست آمده در شماره 2 را به آنها اضافه کنید و با همزن برقی یا دستی به خوبی هم بزنید. اکنون مواد به دست آمده را بین قالبهایتان تقسیم کنید.
5- برای آماده شدن کیکهای بزرگ به 35 دقیقه و در سویی دیگر برای آماده شدن کیکهای کوچک نیز به 25 دقیقه زمان نیاز دارید. پس از آماده شدن کیکها آنها را در گوشهای قرار دهید تا خنک شوند.
6- در این مرحله باید خمیر رنگی را تهیه کنید. پس از اینکه خمیر را تهیه کردید و آنقدر ورز دادید که نرم شد، کمکم رنگ غذای آبی را اضافه کنید تا به رنگ دلخواه خود برسید. مقدار رنگ اضافه شده بستگی به نوع رنگ شما دارد.
7- روی کیکهایتان یک لایه مربای نارنجی بگذارید. سپس به ضخامت 5 میلیمتر از خمیر آبیرنگ روی کیکهایتان قرار دهید. خمیر باید طوری روی کیک قرار گیرد که کاملاً لبههای آن را بپوشاند.
8- در پایان میتوانید این کیک را تزئین کنید.