درحال بارگذاری ....
به مد روز خوش آمدید.وارد یا عضو شوید کاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید : طرزتهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای)

طرزتهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای)

تاریخ ارسال پست:
دوشنبه 12 آبان 1393
نویسنده:
alfastar
تعداد بازدید:
185

طرزتهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای)

طرزتهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای)

 

sooptorkiyey

مواد لازم سوپ ازوگلین( برای شش نفر):

دال عدس نصف لیوان، ۹۰ گرم
بلغور گندم یک چهارم لیوان، ۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد کوچک، ۳۰ گرم
آب
۷ لیوان، ۱۴۰۰ گرم
 نمک یک و نیم قاشق مرباخوری، ۹ گرم
مارگارین یا کره ۴ قاشق غذاخوری،۴۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری، ۲۰ گرم
نعنا خشک یک و نیم لیوان، ۲ گرم
فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری، ۱ گرم
آب لیمو  ۲۰ گرم

طرز تهیه سوپ ازوگلین:
پیاز را پوست بگیرید، بشویید و رنده کنید.

 

در یک قابلمه دو قاشق روغن ریخته پیاز را چند دقیقه تفت دهید.

 

عدس و بلغور را پاک کرده، بشویید و در قابلمه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

 

بگذارید نیم ساعت ( با زود پز یک ربع ) بپزد. سوپ که غلیظ شد، در یک کاسه بکشید و روی آن را با نعنا تزیین کنید.

 

هنگام سرو کردن این سوپ از لیمو ترش تازه استفاده کنید.

ارزش غذایی در یک پرس

 انرژی  ۱۴۲ کالری
پروتئین ۵ گرم
چربی ۵٫۸ گرم
کربوهیدرات ۱۸٫۴ گرم
کلسیم ۱۷ میلیگرم
آهن ۱٫۵۳ میلیگرم
فسفر ۸۹ میلیگرم
روی ۱ میلیگرم
سدیم ۵۲۶ میلیگرم
ویتامین آ ۲۳۱ IU
تیامین ۰٫۸ میلیگرم
ریبوفلاوین ۰٫۰۶ میلیگرم
نیاسین ۰٫۷۸ میلیگرم
ویتامین ث ۱ میلیگرم

نکته: این سوپ در منطقه جنوب شرقی ترکیه معروف است.
* به جای مارگارین یا کره می توانید از روغن مایع استفاده کنید.

کلمات کلیدی

طرزتهیه سوپ ازوگلین (سوپ ترکیه ای)

آماده

غذا

آشپزی

سوپ

ترکیه

طبخ

مطالب مرتبط
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی