close
تبلیغات در اینترنت
طرز تهیه سس تارتار

درحال بارگذاری ....
به مد روز خوش آمدید.وارد یا عضو شوید کاربرگرامی شما اکنون در مسیر زیر قرار دارید : طرز تهیه سس تارتار

طرز تهیه سس تارتار

تاریخ ارسال پست:
پنجشنبه 20 آذر 1393
نویسنده:
alfastar
تعداد بازدید:
223

طرز تهیه سس تارتار

طرز تهیه سس تارتار

 

 

مواد لازم:

خیار شور۱۰۰ گرم(۵ کالری)

آب لیموی تازه یک قاشق غذاخوری(۰ کالری)

سس مایونز۵۰۰ گرم(۲۸۰۰ کالری)

پیازچه۵۰ گرم(۱۶ کالری)

تخم‌مرغ آب‌پز۱ عدد(۷۰ کالری)

سیریک حبه(۳ کالری)

جعفری خرد شده۲ قاشق ‌غذاخوری(۰ کالری)

نمک و فلفل به میزان لازم(۰ کالری)

مجموع کالری۲۸۹۴

 ابتدا خیار شور را رنده کنید و آب آن را بگیرید.پیازچه را ساطوری خرد کنید.حال تخم‌مرغ پخته شده را رنده کنید.سپس در یک کاسه، مواد بالا را همراه با آب لیمو، سس مایونز، سیر، جعفری، نمک و فلفل را در ظرفی بریزید و هم بزنید. سپس در یخچال قرار داده تا در زمان نیاز از آن استفاده نمایید.

کلمات کلیدی

آشپزی

آشپزی و خانه داری

اموزش درست کردن سس تارتار

دستور سس تارتار اموزش پخت سس تارتار

دستور پخت سس تارتار

روش تهیه سس تارتار

سس تارتار

سس و ترشی

شیوه پخت سس تارتار

طرز تهیه سس تارتار

طریقه تهیه سس تارتار

طریقه پخت سس تارتار

عکس سس تارتار

مطالب مرتبط
نظرات این مطلب
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی